Tuesday, July 7, 2009

MENGAPA JAMU MAK DARA JADI PILIHAN?

Ramai wanita bimbang apabila mengalami masalah longgar dan kemutan yang tidak sehebat seperti dipersembahkan malam pertama. Ditambah pula dengan masalah faraj yang banyak mengeluarkan air.
Ia pasti sesuatu yang menakutkan bukan apa bimbang akan persembahan yang tidak cengkam buat santapan si suami. Silap hari bulan, si suami akan mencari yang lebih muda dan bergetah....Masalah longgar dan faraj berair, bukanlah sesuatu yang baru dikalangan kaum wanita. Ia sebenarnya perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata. Jika dibiarkan berlarutan, ia boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam rumah tangga.

Lantaran itu, setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan, agar si suami tidak mempunyai alasan untuk membuka cawangan baru. Namun begitu, anda tidak perlu risau kerana kini terdapat banyak produk di pasaran yang boleh mengembalikan keceriaan hubungan seksual dan kebahagiaan rumah tangga.
Jamu Mak Dara adalah antara produk yang cukup berkesan. Ia diperbuat daripada 32 jenis herba terpilih daripada gabungan 2 negara iaitu India dan Indonesia.Jamu ini mempunyai pelbagai khasiat.Antaranya merapat dan mengetatkan faraj yang longgar, mengurangkan air pada faraj dan menghilangkan bau yang kurang menyenangkan. bukan itu sahaja ia juga bertindak balas dalam merapat dan menaikkan peranakan ke tempat asal, menguatkan kemutan faraj, mengembalikan kesempurnaan hubungan, meningkatkan tahap keghairahan dan memulihkan lemah nafsu syahwat, mengatasi masalah keputihan.
Selain itu, ia juga bertindak mengembalikan tenaga zahir dan batin seperti keletihan.
Bagi wanita yang baru melahirkan anak, eloklah diamalkan pengambilan Jamu Mak Dara pada hari ketujuh dalam pantang. Amalan ini dapat mengembalikan tenaga, menegangkan otot2 yang kecut, menyembuhkan luka bersalin, memulihkan dan menyempitkan lagi faraj dan mengecutkan rahim.
Gangguan Kitaran Haid
Jamu Mak Dara membantu mengimbangkan pengeluaran “prostaglandin” untuk membantu mengurangkan kesakitan di kala kitaran haid yang tidak stabil. Ia juga membantu mengimbangkan pH di bahagian sulit, dan mengurangan risiko jangkitan kuman. Jamu Mak Dara juga membantu mengurangkan “Leucorrhea, rembesan keputihan dan “Trichomoniasis” yang menyebabkan kekeringan dan kegatalan di kelamin wanita, yang menyebabkan keadaan tidak selesa pada kebanyakan masakini.
Lemah Syahwat
35% daripada 40-50 juta wanita di seluruh dunia dilaporkan mengalami disfungsi seksual atau kurang keinginan seksual. Ini disebabkan oleh masalah stress, selepas kelahiran, penyusuan bayi, melewati tahap menapous, tindakbalas ubatan, penambahan berat badan, ketidakseimbangan hormone dan response fizikal seperti kesakitan dan ketidakupayaan mencapai orgasm. Jamu Mak Dara membantu meningkatkan stimulasi seksual wanita dan mengimbangkan kandungan hormone untuk mengingkatan tahap seksual.
Kesakitan Di Bahagian Abdomen
Kesakitan di bahagian abdomen boleh disebabkan oleh apendik dan penyakit buat pinggang. Simptom-simptom ini termasuklah kekejangan otot, ketidakselesaan bahagian abdomen, cirit-birit, muntah dan kepanasan perut dan esofagus.
Kurang Berstamina
Setiap dari kita mengidamkan kehidupan yang bertenaga dan ceria, walaubagaimana pun obligasi dan kesibukan boleh menyebabkan stress and kelesuan. Stress emosi disebabkan kesibukan di rumah dan di pejabat menyebabkan kelesuan dan keletihan, Kurang tidur selalu menyebabkan kelesuan dan kemurungan yang bakal mengundang sindrom depressi (kerisauan) , lemah fizikal malah pelbagai masalah lain. Jamu Mak Dara membantu memulihkan tenaga yang hilang di dalam badan anda untuk menampung kesibukan sepanjang hari.
Kesakitan sendi dan Ketegangan Otot
Arthritis didefinasikan kepada lebih dari 100 penyakit yang melibatkan ketidakstabilan sendi yang menyebabkan kesakitan, bengkak dan ketegangan. Pengambilan konsisten Jamu Mak Dara dapat mengurangkan kesakitan dan ketegangan otot secara berkesan.
Bau Badan
Bau badan bukanlah masalah yang berkekalan. Jamu Mak Dara membantu mengawal bacteria yang menyebabkan bau badan.
Dan yang lebih pentingnya, Jamu Mak Dara juga membantu memulihkan tenaga badan terutamanya selepas bersalin. Agen pemulihnya membantu menyuburkan dan memulihkan organ-organ seksual secara semulajadi agar kekal cantik dan sihat.Di samping itu Jamu Mak Dara juga mengelakkan sembelit dan juga jangkitan pada air kencing.
Pengambilan yang konsisten dapat mengecilkan liang-liang roma pada kulit dan mengembalikan kesegahan kulit serta mengurangkan kedutan. Sistem penghadaman yang sempurna dapat membuang toksin dan lebihan lemak yang membantu menguruskan badan.

No comments: